ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα Λευκάδας – Ρέθυμνο Cretan Kings 31-92 (φωτο)

Η Δόξα Λευκάδας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή χρονιά με την αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο. Ένα παιχνίδι όμως που, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, δεν προσφέρεται για κριτική αφού η ομάδα της Λευκάδας παρατάχθηκε με την εφηβική της ομάδα.

Οι άνθρωποι της Δόξας δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δημιουργήσουν μια ομάδα μιας και μόλις πριν λίγες μέρες πήραν το χρίσμα να αγωνιστούν στη φετινή Α1, οπότε η συμμετοχή με τους εφήβους στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κατά κάποιο τρόπο επιτακτική.

doxa-77

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Το Ρέθυμνο έδειξε ότι είναι μια ομάδα με καλά στοιχεία και, κατά πολλούς, μια από τους πιθανούς πρωταγωνιστές της φετινής Α1 κατηγορίας. Έτσι λοιπόν, οι έφηβοι της Δόξας είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε παίχτες στους οποίους θέλουν να μοιάσουν, παίχτες καταξιωμένους και κάποιοι απ’ αυτούς και διεθνείς.

doxa-24

Μια εμπειρία για τα παιδιά που δεν έχουν την ευκαιρία να ζήσουν συχνά. Κέρδισαν ωστόσο το χειροκρότημα της εξέδρας, που σε κάθε προσπάθειά τους δε σταμάτησε να τους ενθαρρύνει και να τους εμψυχώνει. Έδειξαν ότι έχουν τα στοιχεία για να δουλέψουν και να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας, με την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη βέβαια από τους ιθύνοντες.

Σύντομα ξεκινάει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος με τη Δόξα να καλείται να υπερβάλλει εαυτόν και να προλάβει να σχηματίσει ένα αξιόμαχο σύνολο για να διεκδικήσει την παραμονή της.

Για τη Δόξα αγωνίστηκαν οι:

Σολδάτος Π., Θερμός Γ., Ιωακειμίδης Θ., Μπουρσινός Δ., Κοψιδάς Ά., Ροντογιάννης Θ., Λάμπρης Ν., Λάζαρης Σ., Κονιδάρης Χ., Ζαβιτσάνος Α., Ζακυνθινός Π., Κελαρίου Σ.

 

doxa-10