ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της ΔΟΞΑΣ

Με διάθεση για σκληρή δουλεία και για να παίξει καλό μπάσκετ, άρχισε η προετοιμασία της ΔΟΞΑΣ. Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, οι Σκλαβός-Γαρμπης, έχασαν προπονήσεις, οι παίχτες της ΔΟΞΑΣ, με διπλές προπονήσεις συνεχίζουν το πρόγραμμα τους και ετοιμάζονται για τα πρώτα φιλικά.

Την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη, στις 17.00, στο κλειστό θα παίξουν φιλικό με την ομάδα του Αιόλου Αστακού. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, που έχει στις τάξεις του τους παλιούς ¨Λευκαδίτες”, Λυμπαρη-Θωνιάτη-Παναρα, προπονητή τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της Δόξας, τον Νίκο Βουρνά και μια σειρά απο πρωτοκλασάτους παίχτες σαν τον Κακλαμμάνο.

Το τριήμερο 12-14 Σεπτέμβρη θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Προμηθέας Πάτρας, με την συμμετοχή του Λαυρίου και του Αρκαδικού ( η Δόξα διαδοχικά θα παίξει με Προμηθέα- Αρκαδικό-Λαύριο) και ίσως με ένα ακόμα φιλικό με ομάδα της περιοχής. Θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στο ΑΟ Παγκρατίου στις 20 Σεπτέμβρη στο Κλειστό της Λευκάδας.