ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

    Τη  Δευτέρα 31/3 πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του σχολικού πρωταθλήματος , στη Λευκάδα. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας , μαθητές  γυμνασίου και λυκείου, πήραν μέρος σε αυτούς τους αγώνες, πετυχαίνοντας αξιόλογες επιδόσεις, πρώτες θέσεις σε όλα τα άλματα , τις ρίψεις και στους περισσότερους δρόμους και τέλος για τους μαθητές μόνο του λυκείου κερδίζοντας τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση που θα γίνει στα Γιάννενα στις 8/4.Οι μαθητές – αθλητές που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση είναι ο Σταύρακας Παναγιώτης στο μήκος , ο Καρύδης Άγγελος  στη σφαίρα , ο Γαζής Παναγιώτης στα 100μ. και ο Βρεττός Τάσος στα 200μ.. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.

 

   Το Σάββατο 5/4, στο στάδιο της Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλου για τους  ππβ΄-πκβ΄. Σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις από κάποια από τα παιδιά μας , πήραμε αρκετά μετάλλια ατομικά και στο σύνολο και πολλοί αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να  πάρουν μέρος για πρώτη φορά  σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά τα μετάλλια ήταν:                     

                     1ος  ο Γυμναστικός Σύλλογος στο σύνολο με 260 βαθμούς

                      1η η Ιωακειμίδου Γιωργιάννα με 45 βαθμούς

                      2η η Ζακυνθινού Ζωή με 42 βαθμούς

                       1ος ο Χαλικιάς Δημήτριος  με 29 βαθμούς

                       3ος ο Αποστόλου Σταύρος  με 25 βαθμούς

   Πολλή καλές επιδόσεις έγιναν από τη Ιωακειμίδου Γιωργιάννα στα 60μ. με εμπόδια με 10,69 sec και στο ύψος με 1,43μ., που ήταν ατομικά ρεκόρ της, από τη Ζακυνθινού Ζωή στα 60μ. με 8,40 sec που επίσης αποτελεί ατομικό ρεκόρ της και από το Χαλικιά Δημήτρη στο μπαλάκι με 44,00μ.

   Εκτός από τα παιδιά που διακρίθηκαν, συμμετείχαν και οι παρακάτω αθλητές- τριες που βοήθησαν στην κατάληψη της  πρώτης  θέσης  στο ομαδικό. Αυτοί ήταν ο Μάλφας Αλέξανδρος, ο Βλάχος Σπύρος, ο Ζαμπέλης Κωνσταντίνος, Βλάχος Αντρέας, Κεμαλίδης Χαράλαμπος,  ο Ροντογιάννης Αλέξανδρος ,η Γκριγκόρε  Ελένη, η Πεϊβάνη Χριστίνα, η  Γεωργάκη Βασιλική, η Γεωργοπούλου Νεφέλη και η Τσαμπασίδου Αναστασία.

    Αυτές οι επιδόσεις  και τα μετάλλια είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς , πολλών ανθρώπων, πολλών χρόνων. Ευχαριστούμε τα παιδιά για τον κόπο τους και την αφοσίωσή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες όπως και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν να διαπαιδαγωγήσουμε αθλητικά και όχι μόνο τα παιδιά τους.

   Οι επόμενοι αγώνες που θα συμμετέχουν οι αθλητές μας είναι το διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων στα Γιάννενα την Μεγάλη Τετάρτη.

Εκ του ΓΣ Λευκάδας.