ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

Τα παιδιά που είναι γεννημένα 2000-2001 πήραν μέρος στο τρίαθλο (δρόμος-άλμα-ρίψη) που έγιναν στη Λευκάδα. Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Φίλιππα Νεφέλη, τρίτη η Σταματέλου Ακριβή, πέμπτη η Ιωακειμίδου Γιωργιάννα και έκτη η Τσαμπασίδου Αναστασία.

 

Στα αγόρια τρίτος ο Χαλικιάς Δημήτρης, πέμπτος ο Ροντογιάννης Αλέξανδρος και έκτος ο Ζαβιτσάνος Δημήτρης.

Την ίδια ώρα πιο μικρά και πιο μεγάλα παιδιά έπαιρναν μέρος στη ημερίδα που γίνονταν στην Ηγουμενίτσα. Ο Καρλής κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα κέρδισε τα 600μ. με χρόνο 1΄37΄΄50 , που αποτελεί δικό του ρεκόρ και του συλλόγου. Δεύτερη στα 50μ. ήταν η Ζακυνθινού Ζωή με τον πολύ καλό χρόνο 7΄΄50. Τρίτη στα 80μ. η αδερφή της Ζακυνθινού Θάλεια με 10΄΄80 και τέταρτη στο ίδιο αγώνισμα η Λογοθέτη Πηνελόπη με 11΄΄06. Δε πρέπει να ξεχάσουμε τα μικρά :Φέτση Αγησίλαο που ήταν τέταρτος στο μπαλάκι με 22,90μ., το Μαργέλη Αναστάση έκτος στο μήκος 3.60 ,Γαλάνη Θεοδόση ένατο στο ίδιο αγώνισμα με 3,25μ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Τέλος το Σάββατο το απόγευμα και τη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προπονήσεις, στο καινούργιο για τη περιοχή μας αγώνισμα, του Badminton. Ένα ολυμπιακό άθλημα, που με ευχάριστο τρόπο, παίζοντας, φτιάχνεις φυσική κατάσταση και διαμορφώνεις το σώμα σου. Ένα άθλημα που αφορά όλες τις ηλικίες (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες) και όλους τους σωματότυπους. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου:

6-7 για παιδιά του δημοτικού

7-8 για γυμνάσιο και λύκειο και

8-9 για τους ενήλικες.

Σας περιμένουμε .